Theta Healing

Ce este Theta Healing?

Theta Healing e un instrument de lucru energetic. Prin anumite comenzi poți curăța spațiul intern și extern de anumite energii, poți elibera din programe, credințe, frici. Poți accesa diverse momente din trecut, din viața curentă dar și din alte vieți și planuri anterioare. Poți descărca emoții, programe și sentimente noi. Poți elibera din diverse promisiuni, pacturi, legăminte, jurăminte pe care le avem făcute inconstient cu diverse persoane, de aici sau alte planuri. E un instrument fabulos de a descoperi din cele mai nevăzute aspecte ale tale, creând șansa unei noi vieți, a unui mod de a fi cu totul nou, conform dorințelor, viselor și a planurilor pe care le ai.

Există în noi foarte multe aspecte care sunt motivul neimplinirlor. Prin Theta Healing poți accesa aceste aspecte, le poți elibera și poți crea, cere, aduce alte aspecte, care te împlinesc. În tine și în afara ta. Prin Theta Healing poți vindeca corpul, live sau de la distanță. Tot ce ține de theta Healing se poate lucra și de la distanță.

Am descoperit Theta Healing în 2020 . De atunci mă întreb cum poate lumea trăi fără acest instrument  Noi suntem energie. Totul este energie în mișcare. Lucrul energetic, așa cum presupune Theta Healing-ul este în mod firesc, sau devine, doar o manifestare a noastră, a ce suntem de fapt.

În cazul meu, întâi am început să simt și să văd energetic. Evident, la început, în unele situații nu știam ce să fac cu ceea ce trăiam din acest punct de vedere. Puteam vedea în corp, incepusem să am anumite viziuni, bucățele, de prin viețile mele anterioare. Începusem să simt anumite prezențe, entități, nu doar cele luminoase J Totul există dintotdeauna. Faptul că noi nu știm sau nu credem nu înseamnă că ele nu există și nu ne influențează. Pe plus sau pe minus. Absolut tot ce există în acest mare univers este interconectat și ne influențează într-un mod sau altul. Faptul că alegem să cunoaștem și să ne comportăm în consecință aduce, evident, doar beneficii și ulterior expansiunea a ceea ce suntem.

Theta Healing m-a ajutat enorm să înțeleg ce era tot ce trăiam energetic, ce simțeam, ce vedeam și, mai mult decât atât, ce să fac cu ele. Experiență cu experiență m-au format în ceea ce sunt astăzi. Practică cu practică, cu mine și cei din jurul meu, m-au ajutat în a dezvolta aceste abilități de a vedea, simți și acționa în consecință, folosind acest instrument de Theta. E un domeniu în continuă cunoaștere, creștere și dezvoltare.

Suntem într-un amplu proces de creștere și expansiune la nivelul Ființei, pe treapta conștiinței individuale si colective. Devenim din ce în ce mai senzitivi ,mai curați energetici, mai liberi și mai apți. A folosi Theta Healing-ul în zilele noastre ca instrument de evoluție, de vindecare, de înțelegere și cunoaștere a cine ești, a cine ai fost și a cine devii pare, pentru mine, un act natural și firesc. Mi se pare că sunt abilități pe care toți le avem, nu am știut despre ele și cineva le-a numit, le-a pus într-un manual și a numit asta că fiind Theta Healing. Personal, mulțumesc creatoarei pentru acest lucru, de a crea acest domeniu datorită căruia am putut și eu să cunosc și să înțeleg. În fapt e parte din noi.

Ușor-ușor devenim din ce în ce mai mult Ființă de lumină ce suntem. Theta Healing susține în curățarea “balastului” ce a blocat această manifestare divină a fiecăruia și ajută în crearea altei realități decât cea cunoscută de noi generații întregi. Creăm o lume nouă. O lume care are la baza lumina a ceea ce suntem.

Te îmbrățișez din lumina a ceea ce sunt.

Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger