Blog

Terapia Bowen pentru femei însărcinate, proaspete mămici şi bebeluşii lor

bowen-therapy-sunshine-coast
Noutati Terapie Bowen

Terapia Bowen pentru femei însărcinate, proaspete mămici şi bebeluşii lor

Draga mea,

Poate că tocmai ai aflat că eşti însărcinată sau poate că tocmai ai născut. Ambele momente au cel puţin un lucru în comun: sentimentul de fericire pe care îl trăieşte fiecare viitoare/proaspătă mămică. Acest minunat sentiment de infinită bucurie e urmat de cele mai multe ori de dorinţa ta de a fi bine, atât tu cât şi copilul tău. Există totuşi anumite transformări prin care vei trece tu dar şi corpul tău. În perioada sarcinii au loc atât anumite modificări fizice, necesare pentru a face loc unei noi minunate vieţi, cât şi modificări hormonale care îţi pot schimba starea emoţională. Sigur că aceste transformări din perioada sarcinii variază de la femeie la femeie. De cele mai multe ori femeile însărcinate pot experimenta dureri de spate, stări de vomă, dureri la nivelul pelvisului, picioare/mâini umflate, arsuri la stomac, stări de anxietate, depresie, stres etc. Poate că unele dintre voi, dragi femei însărcinate, aţi fost diagnosticate cu iminenţă de avort sau orice alt diagnostic care îţi poate pune în pericol puiul. Ca proaspătă mămică este posibil să ai emoţii şi poate că în anumite cazuri ai stări de anxietate, stres sau depresie. Deseori, împreună cu oboseala cumulată pe parcursul sarcinii, poţi resimţi şi impactul emoţional pe care îl trăieşti odată cu venirea puiului tău acasă. Fie că ai născut prin cezariană sau ai avut o naştere naturală, corpul tău lucrează acum pentru a-şi reveni la starea de echilibru de care are nevoie. O poate face şi singur (autovindecarea pe care o practică dintotdeauna) doar că îi ia ceva mai mult timp uneori. Tu ai nevoie acum însă, poate, de un mic ajutor să te menţii sănătoasă pe perioada sarcinii sau să îţi regăseşti echilibrul fizic şi emoţional post-naştere.

Femeie însărcinată sau proaspătă mămică, îţi dau o veste minunată, ai un prieten alături de tine- Tehnica Bowen!

Terapia Bowen este o tehnică holistică ce ajută organismul să-şi recapete echilibrul în mod natural. Cu ajutorul acestei metode manuale şi neinvazive, organismul lucrează pentru reechilibrarea lui în plan fizic şi emoţional. Bowen susţine corpul în transformările lui, prezente în perioada sarcinii dar şi în perioada de după naştere. Terapia Bowen nu are contraindicaţii sau efecte secundare. Bowen doar stimulează organismul pentru a lucra pentru el însuşi iar rezultatele sunt de cele mai multe ori uimitoare. Am lucrat cu femei însărcinate care s-au bucurat apoi de sarcini mult mai uşoare, în multe cazuri fără dureri sau discomfort de orice natură. M-am entuziasmat odată cu ele fiind martorul transformării lor, transformare ce devenea vizibilă de la o şedinţa la alta. Indiferent de discomfortul/afecţiunea pe care o ai pe timpul sarcinii sau după, Bowen te poate ajuta să-ţi recapeţi sănătatea sau echilibrul fizic şi/sau emoţional. Îmi amintesc şi acum vorba profesorului meu “Cel mai bun cadou pe care îl poţi oferi unei femei însărcinate este tratament Bowen”. Şi aşa este! Odată cu tine primeşte tratament şi puiul tău. Ştim deja că tot ce experimentezi tu ca şi trăire, fizică sau/şi emoţională, o simte şi el. Acum poţi alege să aveţi grijă de voi într-un mod natural prin tehnica Bowen. Poate că, în dorinţa ta de a-ţi alapta pruncul întâmpini dificultăţi de tipul canal înfundat, flux redus de lapte, mastită etc., de asemenea Bowen îţi poate fi de folos. Nimic nu poate fi mai bun şi sănătos decât atunci când lucrează corpul cu el însuşi. Iar dacă eşti deja acasă cu al tău prunc şi poate că are colici, dermatită de orice tip, displazie de şold ori alergii (am numit unele dintre cele mai frecvente) îţi transmit draga mea că această terapie se potriveşte de minune şi celor mici. Îi ajută în procesul lor de creştere, le stimulează sistemul imunitar astfel încât să facă faţă noului mediu.

Din trăirile mele ca femeie însărcinată şi proaspătă mămică îţi pot spune că Bowen ne-a schimbat viata mie şi copilului meu.

Te aştept cu mare drag să trăieşti şi tu experienţa terapiei Bowen!

Simona Panţiru

Lasa-ti gandurile aici

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger