Blog

Terapia Bowen în tratamentul infertilităţii

b01
Noutati Terapie Bowen

Terapia Bowen în tratamentul infertilităţii

Subiectul infertilităţii este din ce în ce mai des des întâlnit în prezent. Aud femei vorbind despre faptul că nu reuşesc să rămână însărcinate iar motivele ce stau la bază sunt variate: fie stresul (cea mai frecventă cauza), fie dereglări hormonale, fie alte afecţiuni ale aparatului reproducător, fie alte cauze necunoscute. Mesajul pe care îmi doresc să îl transmit de ceva vreme este simplu:

Dragi femei, viitoare mămici, dragi cupluri, viitori părinţi,

Tehnica Bowen vă poate ajuta în împlinirea dorinţei de a avea un copil. Terapia Bowen este o tehnică naturală, simplă şi eficientă. Prin alegerea acestei metode de tratament de fapt alegi să îţi susţii corpul pentru a realiza o vindecare profundă, de orice natură ar fi ea, fizică şi/sau emoţională. A alege tehnica Bowen înseamnă a-ţi acorda şansa de a reveni la starea interioară de echilibru, emoţional şi fizic.

Tot mai mulţi oameni aleg terapiile alternative ca formă de tratament şi asta e minunat! Fiecare individ alege dintre aceste terapii ce i se potriveşte cel mai bine. Eu sunt aici să vă vorbesc despre Bowen, instrumentul care m-a ajutat pe mine de-a lungul timpului, atât în experienţa personală cât şi în cea profesională.

Din punctul meu de vedere tehnica Bowen este o formă de tratament sănătoasă şi dintre cele mai eficiente . Spun asta cu recunoştinţă, ca om pentru care această formă de vindecare a devenit un stil de viaţă.

Sunt foarte mulţi copii veniţi în această minunată lume cu ajutorul tehnicii Bowen, femei sau cupluri care au ales această tehnică holistică cu ajutorul căreia şi-au echilibrat mintea şi corpul.
Dacă eşti printre cele care îşi doresc un copil şi nu au reuşit încă, îţi recomand să incerci terapia Bowen. Tehnica Bowen îţi poate schimba modul în care te simţi, modul în care trăieşti tu cu tine, îţi poate schimba viaţa. Pentru mine şi mulţi alţii a făcut-o deja.

Vezi dacă ţi se potriveşte, ai doar de câştigat. Va fi cu siguranţă o experienţă nouă şi benefică!
Alege conştient. Alege să fii bine în mod natural!

Mă înclin,
Simona

Lasa-ti gandurile aici

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger