Scanare Zyto

De ce (si) Zyto?

zyto1

Scanarea Zyto este un proces simplu, neinvaziv, ce se realizează prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. În timpul procedurii, programul transmite impulsuri energetice subtile către organism. Acesta va reacționa în mod natural, creându-se astfel o “biocomunicare”. Durata medie a scanării este de 5-7 minute iar interpretarea rezultatului poate dura între 1-2 ore. În urmă scanării întregului corp primești un raport detaliat și personalizat despre:

Lentilele prin care privim acest raport au la baza cunoștințe din sfera psihologiei, noua medicină germanică (conflictele care au cauzat dezechilibrele), Recall Healing (vindecare prin amintire), tehnica Bowen, aromaterapie.

În urma unei scanări Zyto poți înțelege în mod profund care sunt cauzele stării pe care o experimentezi, făcând corelații între starea fizică și cea emoțională, observând care sunt factorii ce afectează calitatea sistemelor noastre, ce necesități are organismul, etc. Pe lângă această înțelegere integrală, holistică asupra stării fiecăruia, raportul Zyto îmi oferă și mie posibilitatea, ca terapeut, să înțeleg dincolo de aparențe care sunt nevoile corpului și psihicului și mai concret, care sunt procedurile cele mai potrivite din terapia Bowen, care să ajute la revenirea în echilibru.

Avem așadar tot ce ne trebuie pentru a identifica atât cauza cât și soluțiile multiple ce pot ajuta pe fiecare să își recapete starea de bine. Vorbim despre instrumente și tehnici alternative, holistice, neinvazive și în mod cert sănătoase ce se pot aplica la orice vârstă, începând cu nou-născuți, copii, adulți, vârstnici.

Vă aștept cu drag să ne cunoaștem, să povestim despre ce există în prezent ca dezechilibru și cum poți schimba/reveni la binele tău interior.

bowen8
zyto3
therapy
Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger