Despre mine

Ana Simona Prisacaru sunt.

Ghid, îndrumător, terapeut, consultant și învățător

Pe toate acestea le simt ca parte din mine, ca manifestări a ceea ce sunt.

Terapeut Bowen Theta Healing Consultant Aromaterapie Scanare Zyto Consilier dezvoltare personala

simona2
"I am all that I am”
edumall shape grid dots
terapie bowen 1

Terapia Bowen o practic de aproximativ 10 ani. Tot atâția ani sunt de când am pășit pe această cale a dezvoltării personale, a vindecării și expasiunii mele în cea mai profundă și autentică formă. E o călătorie continuă și constantă, mereu în dezvoltare de abilități și informatii noi.

În acest parcurs am acumulat cunoaștere din domeniul psihoterapiei, lucrând cu mine și pentru mine în primul rând. A devenit apoi un act firesc să pot face acest lucru și cu oamenii cu care lucrez, luând forma consilierii individuale pe care o ofer.

Că să poți ajuta și susține procesul terapeutic e nevoie de cunoaștere din cât mai multe domenii. E nevoie de o înțelegere mai profundă a ființei și a personalitățîi dezvoltate a omului. În acest sens am parcurs diverse cursuri și ateliere de dezvoltare personală.

Nouă Medicină Germanică m-a ajutat să înțeleg că există cauze emoționale pentru dezechilibrele și afecțiunile fizice și cum putem susține vindecarea lucrând astfel la cauza lor.

Recall Healing m-a ajutat să descopăr propriile tipare care se repetau generațional devenind astfel un prețios instrument ce m-a ajutat ori de câte ori a fost nevoie în lucrul cu pacienții.

Aromaterapia- uleiurile esențiale pe care le folosesc sunt pure și de grad terapeutic. Am descoperit pin această lume a uleiurilor o altă formă de susținere în vindecare luând în calcul întreagă prezență: minte, emoție, corp și spirit. Înțelegându-le și folosindu-le am dezvoltat abilitatea și cunoașterea pentru a putea oferi consultanță în aromaterapie.

Că să-mi fie munca și mai ușoară  am ales în acest drum al dezvoltării  să “adopt” și instrumentul de scanare Zyto. Un instrument care îți arată cât se poate de clar starea de sănătate a ta din acel moment prezent, abordând, iarăși, întregul (partea fizică- sistemele corpului, organele, partea de emoțîi și partea energetică a corpului- meridianele energetice). Acest instrument vine la pachet și cu soluțiile la care corpul are un răspuns excelent, primind astfel un tratament personalizat: uleiurile esențiale specifice nevoii corpului, alte forme de terapii alternative ce se potrivesc conform răspunsului corpului și meridianele energetice în urma cărora pot alege procedurile specifice din terapia Bowen, așa cum arată nevoia de vindecare la momentul respectiv.

simona3 e1680609302413
edumall shape grid dots
În plan personal,

am 37 de ani, sunt din Iași, sunt mama a doi băieți minunați și-un soț care tare mult m-a ajutat și sprijinit în toată călătoria mea. Am vise mari în continuare și abia aștept să le împlinesc și să le împart cu cei de lângă mine și comunitatea pe care o cultiv.

Sunt extrem de bucuroasă și de recunoscătoare pentru ceea ce sunt, pentru iubirea pe care o am față de oameni și modul în care am ocazia să îi ghidez și să îi susțîn în propria vindecare și creștere.

Așadar, terapia Bowen, consiliere individuală, Theta Healing, consultant în aromaterapie și scanare Zyto sunt aspectele dezvoltate și integrate, serviciile pe care le ofer în prezent.
Partea de Theta Healing, consiliere individuală, consultanta în aromaterapie au opțiunea de a fi lucrate și de la distanță.

Ana Simona Prisacaru sunt.

“I am all that I am”

Va îmbrățișez

Peste 200 persoane

au descoperit tehnicile ce le folosesc

Ce liniște în suflet mă cuprinde ,și cerul sa deschis asupra mea,eu cred că a venit momentul sa am libertatea mea .Nu pot exprima in cuvinte cât de liniștită sunt după ședința de marți ,simt cum toate se aseaza pe un făgaș normal,simt o ușurare a sufletului ,am observat că două seri la rand am adormit ff târziu și m-am trezit devreme și ff odihnita .Pentru toate stările mele de bine trebuie sa mulțumesc din suflet unei persoane dragi și cu multă pasiune pe nume Prisăcaru Ana Simona ♥️♥️♥️
Am ajuns la Simona intr-un moment de disperare, când corpul și mintea mea nu ma mai lasau sa ma bucur de nimic. ceva m-a atras către ea, necunoscand-o anterior, am pus mana pe telefon și am sunat. A inteles exact prin ce trec și m-a programat chiar a doua zi la o ședință de bowen. Efectul l-am simțit imediat după ce am ieșit din cabinet și am putut pleca în acea noapte în vacanta, unde nu am mai avut nimic din simptomatologia anterioara primei ședințe de bowen. Impreuna cu Simona am rezolvat mai multe probleme, atat fizice, cât și emoționale și merg cu mare drag la ea, pentru ca înainte de toate este atat de umana, nu pozează în terapeutul perfect, iar mie personal asta m-a făcut sa am și mai mare încredere în ea și în ceea ce face. Nu așteptați sa ajungeți intr-un moment critic pentru a apela la bowen, sau la celelalte forme de terapie pe care le practica Simona. În încheiere tin sa îți mulțumesc cu recunoștință pt felul în care au avut și ai răbdare cu mine, draga Simona!
Ședințele de terapie Bowen m-au ajutat foarte mult, atat emoțional cat si fizic, o durere de cervicala care uneori ca si intensitate atingea pragul de 10 ca si durere, acum o simt foarte putin cand se mai aduna încărcături emoționale de care încerc sa ma eliberez foarte repede. In timpul unei ședințe de terapie cred ca am conștientizat cauza emoțională din cauza căreia copilul meu s-a ales cu niste polipi destul de inflamați, acum respira foarte bine de uneori noaptea il verific daca chiar respira( respira foarte rar pe gura si nu mai sforaie, parca imi era frica sa zic in gura mare pentru ca ne-am chinuit aproape 1 an cu acești polipi). Astept sa particip la un curs de dezvoltare personală sau workshop de constelații familiale făcut de tine. Multumesc!!🤗
Am descoperit-o pe Simona de cateva luni cautand terapie Bowen in Iasi si de cateva zile mi-am propus sa ajung la ea pentru o scanare Zyto. Astazi a fost o zi speciala pentru mine, Simona mi-a intrat direct la suflet si impreuna cu ea am descoperit lucruri de care habar nu aveam. Si cer nu ma asteptam sa fie atat de minunata sedinta. Mi-am promis sa nu o mai las! O recomand tuturor,celor care au orice fel de problema, fie ea cat de mica! Simona, iti multumesc!

Aboneaza-te

La Newsletter

Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger