Consultanta Aromaterapie

aromaterapie5

Am intrat in contact cu uleiurile esentiale prima data acum 5-6 ani.

Imi aduc aminte si acum ca am participat la o prezentare gratuita si am simtit atat de tare ca vreau si eu sa le folosesc). A fost potrivirea perfecta, insa nu erau si banii necesari pentru a le cumpara.

Mi-a ramas atunci in minte un ulei pe care l-am visat cam 2 luni pana am strans banii sa mi-l cumpar. In jur de 200lei o sticluta de 15ml. Era mult pentru mine la acea vreme insa tare simteam ca am de facut asta si nu m-am lasat pana nu mi-a iesit. 

Cand un anumit aspect e adevar pentru tine, simti ca rezonezi sau nu neaparat ai o explicatie dar simti ca trebuie sa ai sau sa faci acel ceva (cum au fost uleriule pentru mine) faci orice sa le ai, sa le integrezi, sa ajungi la acel ceva pe care simti ca il ai de luat. Am continuat sa visez la cum am din ce in ce mai multe, strangand bani pentru ele. Ulei cu ulei a cultivat increderea in mine si au sprijinit multe parti din ce a insemnat vindecarea mea. Au fost si sunt pentru mine un instrument de vindecare ca un prieten bun care nu te lasa la greu si mereu te trage de manuta si te scoate din groapa.

Datorita uleiurilor am putut sta linistita atunci cand se mai imbolnavea unul din copii mei pentru ca stiam ca am  pe ce pune mana. Prin uleiurile esentiale am cunoscut si mai mult din ce insemna Noua Medicina Germanica aka cauzele emotionale ale bolilor. Cand aveam o situatie de tratat, ma uitam intai la cauza emotionala a acelei afectiuni, incepeam sa lucrez la partea conflictuala apoi puneam uleiurile specifice problemei pentru a sustine corpul intr-o vindecare blanda, usoara si cat mai rapida. Obtineam astfel o vindecare completa si profunda. Avand si lucrand cu uleiurile esentiale de grad therapeutic ma ajuta si astazi sa ma simt mai in siguranta. Asta chiar daca am si alte abilitati/instrumente de vindecare.

A alege sa te sustii cu uleiuri te ajuta sa devii autonom, suveran. Te ajuta sa-ti iei puterea inapoi (asa cum am fost creati de fapt), sa iesi din mentalitatea de victim, sa te intelegi cu adevarat si sa te ocupi de tine in consecinta. E un act de mare putere si curaj, pe masura fiintei ce esti de fapt.

Ce imi mai place in acest a folosi uleiuri este ca imi cresc copii in acelasi mod, autonomi. De micuti ei cunosc ce inseamna a se sustine natural si, conform varstei, pot folosi si singuri in variant roll-on, diluate si complet in siguranta, atunci cand au nevoie. Au trusa lor speciala de uleiuri si asta ii ajuta sa se simta si ei la randul lor in siguranta, apti, capabili si puternici.

Evident, pentru ca am fost atat de bucuroasa descoperindu-le, am spus despre ele oricui am simtit sa spun devenind astfel si consultant in aromaterapie. Ofer mostre gratuit daca iti doresti sa le testezi sa vezi cum e pentru tine, cum le simti, cum anume ajuta.  Apoi te port de manuta o data ce alegi sa iti faci cont si sa le introduci in viata ta. Iti explic pas cu pas cum se folosesc, te ajut cu resurse bibliografice, grupuri de suport create de mine si cei de dinaintea mea plus partea de terapie individuala (consiliere) pe care eu o ofer ori de cate ori intampini o situatie ce necesita “tratament”.

Asadar, am inceput de la nevoia mea personala. M-a ajutat atat de mult c-am inceput a spune si oferi si altora acest instrument.

Te invit sa fii curios. Daca vrei, ne putem vedea si-ti arat despre ele, iti ofer mostre, carti daca ai nevoie si alte informatii. Daca nu esti din Iasi ne putem auzi telefonic si facem acelasi lucru.

Uleiurile esentiale pentru mine sunt un adevar trait. Sunt mai mult decat bucuroasa pentru oricine alege sa-si ofere acest sprijin aliat in calea sa, sustinand astfel starea de bine, de sanatate si echilibru, a sa si a intregii familii.

Pentru mai multe detalii si informatii ma gasesti la informatiile de contact.

Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger