Blog

Ce se întâmplă în terapia Bowen?

freedom1
Noutati Terapie Bowen

Ce se întâmplă în terapia Bowen?

Atunci când alegi să urmezi un tratament Bowen e ca şi cum te-ai înrola într-un program de reabilitare. E momentul acela în care realizezi că ceva nu e în regulă cu viaţa ta, fizic şi/sau emoţional şi alegi o modalitate care să te ajute să te redresezi, să ajungi să ai viaţa pe care ţi-o doreşti. Într-un mod mai mult sau mai puţin conştient te angajezi într-un program de schimbare a unor comportamente sau stări. Acolo unde există cu adevărat dorinţă de schimbare lucrurile se modifică vizibil şi într-un timp relativ scurt. Acolo unde un personaj îşi pune intenţia onestă de a schimba ceva în viaţa lui (cu scopul de a se vindeca fizic şi/sau emoţional) există în mod cert reuşită. Terapia Bowen este una dintre modalităţile care te poate ajuta să-ţi schimbi viaţa, să te vindeci şi de cele mai multe ori înveţi să-ţi schimbi modul de a trăi. În multe ocazii am auzit „Bowen mi-a schimbat viaţa” sau „de când vin la tine mi s-a schimbat viaţa”. De fapt, noi, terapeuţii şi terapia Bowen suntem adjuvanţi, facilitatori, ghizi care te sprijină în procesul tău de schimbare; schimbare pe care tu ai decis să o faci punându-ţi intenţia la bătaie. Da, mulţi oameni au simţit că sunt „ca nou-născuţi” după ce au primit câteva şedinţe de terapie Bowen. Asta pentru că întradevăr o persoană cu o decizie de vindecare luată în interiorul său, cu ajutorul terapiei Bowen (sau a altei tehnici aleasă de fiecare) poate deveni alt om.
Tu cum vrei să trăieşti? Îţi reamintesc că în locul durerilor, afecţiunilor sau stresului, naturalul şi firescul este de fapt starea noastră de armonie, echilibrată şi sănătoasă.
Vino cu dorinţa ta de schimbare iar eu mă angajez să îţi ofer cele mai potrivite informaţii şi proceduri Bowen, pe care eu le ştiu în prezent, pentru a te sprijini în procesul tău de reechilibrare!

Te aştept cu drag,
Simona

Lasa-ti gandurile aici

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger