Blog

Alege si tu terapia Bowen pentru reducerea stresului!

b02
Noutati Terapie Bowen

Alege si tu terapia Bowen pentru reducerea stresului!

Stresul este de cele mai multe ori considerat fie o componentă normală a vieţii de zi cu zi fie o particularitate firească a personalităţii individului. Aceeaşi credinţă o aveam şi eu până când am cunoscut terapia Bowen. Lucrând cu această tehnică am observat de-a lungul timpului modificări semnificative în ceea ce priveşte calitatea vieţii pacienţilor, mai concret, scăderea semnificativă a nivelului de stres.

Una dintre persoanele care a beneficiat de terapia Bowen povestea la un momendat că simte “claritate în gândire”, după aplicarea uneia dintre proceduri. Mă întrebam la vremea respectivă cum anume tehnica Bowen poate avea acest efect. Răspunsul este de fapt foarte simplu: prin relaxarea profundă a organismului. Încă de la primele două mişcări din cadrul unei şedinţe de tratament organismul primeşte un anumit tip de semnal cu ajutorul căruia îşi stabileşte prioritatea de lucru. Ştiu..poate suna ireal. Există realmente însă inteligenţa organismului prezentă în fiecare dintre noi înşine, iar ceea ce reuşeşte să facă terapia Bowen este să faciliteze activarea acestei componente, astfel încât organismul îşi reporneşte mecanismele de auto-vindecare. Odată aplicate aceste prime două mişcări, corpul îşi stabileşte o ordine de lucru, în funcţie de necesităţile fiecărui individ. În cazul în care nivelul de stres produce dezechilibre majore interioare atunci acesta devine prioritar, iar organismul va lucra în mod special pornind din acel punct. În contextul relaxării profunde a întregului corp, ce are loc în timpul fiecărei şedinţe de tratament Bowen, partea conştientă a creierului trece în plan secundar lăsând loc subconştientului să “iasă la suprafaţă”. Modificările pe care le produce organismul cu ajutorul tehnicii Bowen au loc în profunzime, în planul subconştient. De la o şedinţa la alta, de la un moment de relaxare profundă la altul, organismul lucrează pentru reechilibrarea lui. Se “face curăţenie” strat cu strat, din profunzime spre exterior, până când se atinge o anumită stare de echilibru, atât fizic cât şi psihic. În experienţa mea am observat cum oamenii se modificau de la o şedinţa la alta; dacă la primul tratament erau “îngreunaţi” de stres, anxietate sau alte dezechilibre emoţionale, la următoarea/următoarele şedinţe aveau deja chipuri luminate, stări de bine, echilibrate.

Pentru cei care doresc să-şi elimine stresul din rutina zilnică le transmit că tehnica Bowen este un mijloc extraordinar de implinire a acestui lucru. Mai mult decât atât, este posibil într-un mod natural, într-un timp propriu al fiecărui organism fiind o tehnică manuală, neinvazivă şi foarte eficientă.

Recomand terapia Bowen oriunde există dezechilibre emoţionale sau stres. Punctez insa câteva situaţii/categorii unde stresul apare în mod frecvent: agenţi/reprezentaţi vânzări, persoane aflate în poziţii de conducere, medici, avocaţi, persoane care lucrează cu cei mici, copii/adolescenţi/adulţi în perioade de examene, etc.

Trăieşte şi tu experienţa unei şedinţe de terapie Bowen!

Cu drag,
Simona

Lasa-ti gandurile aici

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ana Simona Prisacaru

Ana Simona Prisacaru

Terapeut Holistic

I will be back soon

Ana Simona Prisacaru
Buna 👋
I’m here for more.
#terapiebowen #thetahealing #scanarezyto #consultantaaromaterapie #
Messenger